© Instagram

Ukens Insta: Miroslava Duma

Ukens Insta: Mira Duma

14. februar 2015 av Elena Daia

Sjekk ut Miras beste Insta-moments


MIROSLAVA DUMA - @MIRADUMA

Om du kunne dypdykket i et hvilket som helst klesskap i verden, hadde nok Mira Duma sitt skap stått høyt på listen. Den russiske skjønnheten har ikke bare den kuleste og mest fargerike garderoben vi har sett, men hun har også det lille ekstra som gjør at man stadig kommer tilbake for den daglige dosen inspirasjon.

Russiske Mira er ikke bare en fantastisk streetstyle-stjerne å følge, hun har vært redaktør for Harpers Bazaar og nå er hun entreprenør for nettsiden Buro24/7.ru. Hun er mor til en liten datter som heter Ana og en gutt som heter George.

Når det gjelder mote og klær forteller Duma til Vogue.com at hun fortsatt prøver å finne ut hva slags stil hun har og hvilke klær som passer best til hennes kropp. Hun liker å utforske og leke med farger, og slik kommer hun frem til de supre kleskombinasjonene som vi ser henne i på gaten.

Når det gjelder skjønnhet forteller Mira til GaranceDoré.com at hun holder det enkelt når det gjelder hennes daglig rutine: bare EOS leppepomade og Kohl blyant under øynene.

Du kan følge Mira her.

STJEL STILEN TIL MIROSLAVA DUMA: 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold