© Instagram

Ukens Instagrammer: @CharlotteMcKinney

Ukens insta: @CharlotteMcKinney

10. februar 2015 av Elena Daia

UKENS INSTA: @CHARLOTTEMCKINNEY


Det er ett navn som har vært på "alles" lepper, siden SuperBowl forrige søndag, nemlig Charlotte McKinney.

Charlotte var stjernen i Carls Jr. sin hamburger-reklame og har klart å stjele alles oppmerksomhet med hennes uskyldige look og generøse former. Reklamen har gått som en faresott på sosiale medier siden den ble vist i pausen, og på kort tid har Charlotte blitt kalt den nye Kate Upton.

McKinney er 19 år gammel og "kun" 1.72 cm høy, noe som i modellverden er ansett for å være lavt og en stor hindring for en karriere som modell. McKinney forteller til Fox News at hun klarte å få en avtale med Carl Jr. gjennom nettopp sin Instagram-konto:


- En stund hadde jeg problemer med modellbyråer, da ingen ønsket å signere meg. Jeg hadde agenter som ikke jobbet hardt nok for å promotere meg, så jeg tok til Instagram og bestemte meg for at det er dette som er min portefølje, den skal jeg jobbe med.'


Nå har Charlotte blitt tilbudt en kampanje med Guess og en editorial i Sports Illustrated, et blad som tidligere har brukt blant annet Chrissy Teigen og Gigi Hadid som modeller.

Charlotte har nå over 287.000 følgere på Instagram og har blitt et eksempel for jenter over hele verden på hvordan du kan bruke sosiale medier til å markedsføre deg selv. Vi ønsker henne lykke til med karrieren og håper vi får se mer av henne snart.


Hva synes du om Charlotte?  

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold