© Instagram

Ukens Instagrammer: @GIGIHADID

Ukens Instagrammer: @GIGIHADID

10. september 2014 av Gita Simonsen

Jelena Noura Hadid

@GIGIHADID

Jelena Noura Hadid, også bedre kjent som Gigi, stikker av med denne ukas ”ukas instagrammer”. Dama, eller kanskje vi heller skal si jenta, er bare 19 år (født 1995!), men har allerede skapt seg en karriere i TV- og motebransjen. Gigi er halvt palestinsk og halv amerikansk. Hun har et typisk "the (very hot) girl next door" utseende, og har blant annet datet den australske versjonen av Justin Bieber, Cody Simpson. 

Supermodellen har raskt rukket å bli en av amerikanernes it-jenter, og var blant en av de 12 nykommere i Sports Illustrated årlige utgivelse. I tillegg til dette har hun vært i prestisjetunge blader som Elle, Garzia, Clea og Vouge.

Gigi, som de fleste supermodeller, elsker å ta selfies. Hennes instagramprofil flyter av de, men hvem kan klandre dama når hun ser sånn ut? I tillegg til vakre selvportrett dukker det også opp deilig moteinspirasjon, og vi får innblikk i hvordan en ung supermodell lever livet sitt. Gigi har over 900 000 følgere og poster jevnlig nye oppdateringer til hennes oppslukte fans. 

 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold