© Instagram

Ukens Instagrammer: Olivia Palermo

Ukens Insta: Olivia Palermo

5. desember 2014 av Stylista

Hun er invitert til de mest eksklusive motevisningene og får alltid plass på første rad. Journalister setter stor pris på hennes innspill om klær og mote, og jenter verden over ser opp til stilen hennes.

Det er Olivia Palermo som denne uka får tittelen ”Ukas Instgrammer”.  Olivia er en typisk New York-jente med et stilbevisst øye og en sterk karakter.

Hun ble kjent gjennom reality TV-serien “The City,” hvor hun fremstod som en bortskjemt ”know-it-all” som elsket oppmerksomhet.

Nå har Olivia vokst opp til å bli en forretningskvinne, skodesigner (hun har designet sin egen sko-kolleksjon i samarbeid med Aquazzura) og kona til modellen Johannes Huebl.


Det er verdt å nevne at Olivia er utrolig flink til å style dyre plagg sammen med high end-klær fra butikker som ZARA og Mango, og hun har en utrolig flott effortlessly chic look, som vi blir inspirert av. Gang på gang.

  

Hvis du er opptatt av stilen til Olivia i like stor grad som oss, da anbefaler vi å følge henne på instagram slik at du ikke går glipp av den beste inspirasjonen for hverdagsantrekkene dine.

 

Sjekk Olivia’s InstaProfil her: @OLIVIAPALERMO

 

 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold