© Getty Images

Våre favoritter fra MTV Video Music Awards 2016

VMA 2016: Våre favoritter

29. august 2016 av Annette Hag

Under nattens MTV Video Music Awards var det flere av kjendisene som sørget for å imponere på den røde løperen. Prisutdelingen ble arrangert på Madison Square Garden i New York, men den aller største stjernen av dem alle - Taylor Swift - glimret med sitt fravær.

Det spekuleres i om grunnen kan være alt som har skjedd mellom henne og Kardashian West-familien den siste tiden. Eventuelt valgte hun å ikke delta bakgrunn av at hun ikke var nominert (eller at hun rett og slett var opptatt med noe annet....) 

Uansett — det var mange flotte og eksklusive antrekk som ble vist frem, og her har vi plukket ut det vi mener var kveldens fineste antrekk! 


VMA 2016 - VÅRE FAVORITTER:

Wow!! Beyoncé (The queen <3) og datteren Blue Ivy stjal mye av oppmerksomheten på den røde løperen. 

Hailey Baldwin valgte en tettsittende jumpsuit for anledningen, mens modell Joan Smalls gikk for vide bukser kombinert med en crop top. Vi digger begge antrekkene!

Rita Ora og Ariana Grande poserte sammen på den røde løperen.

Modellen Taylor Hill strålte i en asymmetrisk paljettkjole, mens Tinashe hadde på seg en nydelig jumpsuit.

Både Nicki Minaj og svenske Zara Larsson valgte å fremheve formene sine i disse kjolene. Vi digger at Zara gikk for en wet look-frisyre!

Kim Kardashian og Kanye West poserte sammen - i sort og hvitt - ikke ulikt hva vi har sett dem gjøre tidligere.

Justine Skye og Britney Spears viser at både statement-pieces og den klassiske lille sorte kan fungere like bra til en prisutdeling som VMA.


Alt det beste fra Oslo Runway finner du på Costume.no!

FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO

NYHETSBREV