© Youtube, HBO, BBC, Netflix

Krimseriene du må se i påsken

Krimseriene du må se i påsken

7. april 2017 av Susanna Hollow

Påsken er tiden for spennende krimserier og vi har funnet våre favoritter som du må få med deg. Hva er vel bedre enn å slenge seg på sofaen med en stor kopp kakao, etter en lang dag i skibakken. Her får du et utvalg av serier som gir skikkelig spenning!


The Night Of

Denne amerikanske kriminaldramaserien fanger deg fra starten. En ung mann blir beskyldt for å ha drept en kvinne og han begynner selv å tvile på om det virkelig var han som gjorde det. 

Denne er så bra at vi ikke kan få sagt det nok. SE DEN!

Innan vi dør

Svensk spenningserie om en mor som pågriper sin egen sønn for narkolanging. Moren er Hanna Svennson, en politikvinne med høy moral og faste prinsipper, men det viser seg at hun ikke aner hvem sønnen egentlig er og hva han gjør. 

Denne ligger på NRK.no nå og vi elsket den. 

Riverdale

I den amerikanske småbyen Riverdale følger vi en gjeng ungdommer som opplever et mord av en nær venn. Det viser seg at offeret hadde mange fiender og ulike funn kommer frem i søkelyset av morderen. 


Denne serien har det vært mye snakk om og den er basert på tegneserien om Archie. 

Broen

Et drap har skjedd på Øresund-broen på grensen mellom Sverige og Danmark.Her settes politiet inn fra begge landene, men det viser seg å være mer enn et mord. "Broen" er så utrolig bra og du blir helt hekta. Vi digger Saga!

Broadchurch

Britisk krimserie om et drap på en 11 år gammel gutt. I den lille byen ved havet kjenner alle alle, og samfunnet risikeres å bli ødelagt etter mordet. Ingenting er som britisk småbykrim ass. 

Twin Peaks

Den 18 år gamle skjønnhetsdronningen blir drept i byen Twin Peaks og den eksentriske etterforskeren Dale Cooper blir satt på saken. Denne kultserien er et must. Det har også blitt kunngjort at en ny sesong kommer nå i 2017, vi venter i spenning! 

Luther

En serie om den dedikerte etterforskeren John Luther som hele tiden prøver å unngå å bli dratt over til den mørke siden. SÅ spennende!

Sherlock

 

Sherlock Holmes og hans kompanjong løser mysterier og mord i London. Hver episode har et nytt mysterium og passer perfekt for de som ikke ønsker å følge en hel serie.

Top of the Lake

En 12 år gammel gravid jente prøver å drepe seg selv i en iskald innsjø i New Zealand. Så forsvinner hun. Denne gir deg gåsehud. 

True Detective

Amerikansk krimdrama om jakten på en seriemorder som har holdt på i 17 år. Serien har mange kjente skuespillere, og har vunnet en rekke priser. Den er skikkelig creepy. 

Amanda Knox 

Den ekte historien om "Foxy Knoxy" som satt fire år i et Italiensk fengsel for drapet på hennes venninne. Men var det hun som drepte henne? 

Årets påskekrim på tv 2017

På NRK sendes

sesong to av fjorårets påskekrim: "Nedgravde hemmeligheter".  

I serien følger vi to etterforskere som skal løse mysteriet om en forseglet koffert med rester av et lik i seg. Serien sendes fra 10. April kl 21:30.


På TV2 sendes

 serien "Apple Three Yard". Her følger vi en ung kvinne når hun møter en mystisk mann og innleder et forhold med han. Serien sendes fra 10. April kl 21:40

I år sender også TV2 to ulike påskekrimmer. Klassikeren Agatha Christie er tilbake og vi får spenning servert både langfredag og påskeaften kl 21:40.


I tillegg får vi se Samantha fra "Sex and the city" i denne påskekrimmen, vi gleder oss!Følg @Stylistano på Facebook og Instagram
Vi er også på snapchat; stylistano 

 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold