Kylie Jenner lepper.
© Getty Images

Kylie hinter til vlog om hele «lip filler»-dramaet

Får vi endelig svar på hvorfor den yngste av Kardashian/Jenner-søstrene holdt det hemmelig så lenge?

13. august 2018 av Charlotte Sørvald

Det er lite i Hollywood-pressen som er så mye omtalt som leppene til Kylie Jenner. Når den yngste i Kardashian/Jenner-klanen først viste seg offentlig med «fillers» i leppene i 2014, var hun veldig forsiktig med å uttale seg om det – hvis du har sett KUWTK, så har du sett hvordan hun fikk helt angst når hun fikk spørsmålene om temaet. Senere har hun mer eller mindre innrømmet at hun har midlertidig forstørret leppene, og forklarer det med at dette er et sterkt kompleks. 

Les også: Anniken tar del i kroppspress-debatten. 

I sommer delte Kylie et bilde av seg selv og en venninne, hvor leppene tilsynelatende er MYE mindre enn før (hun er jo SÅ søøøt med naturlige lepper). Mange spekulerte da i om hun for godt hadde gått tilbake til sine naturlige lepper... det kan nå tyde på at det var en kortvarig fase.

heat wave

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

I en Twitter-melding 8. august bekrefter Kylie, etter et spørsmål fra fans, at det kommer en vlog med detaljer om hennes «lip filler journey». 

Da er det bare å følge med –vi er faktisk veldig spent på hva hun kommer til å si. Kommer hun til å innrømme alt? Angrer hun? Kommer hun noen gang til å slutte med fillers? Vi har mange spørsmål!! 

I mellomtiden kan vi jo la oss inspirere av de andre i Kardashian/Jenner-familien. For eksempel kan vi slenge oss på sykkelshorts-trenden som tok moteuken i København med storm. 

FØLG OSS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold