© @shmakegodt

One To Watch: Elizaveta

Denne månedens One to watch er Elizaveta Maslova.

30. oktober 2018 av Mathilde Sundal

I oktober har vi valgt kule og inspirerende Elizaveta Maslova som månedens One To Watch. Hun deler stilfulle bilder på Instagram og vi elsker alle reisebildene hennes!

Hun har en utrolig spennende jobb og elsker aktiviteter hvor hun kan være i bevegelse. 

Vi har spurt Elizaveta om blant annet forbildene hennes, hva slags hobbyer hun har og hvor hun elsker å reise!

View this post on Instagram

Bondes romantikk🍎🚜 Bringing city vibes to a small charming town 🇳🇴 Have a lovely weekend, guys! Знаете чего нет в моем гардеробе? У меня нет такого понятия как Нарядная кофточка. От одного слова Кофточка уже веет бухгалтерией. Я собиралась в ресторан и выбор стоял между маленьким чёрным и шелковым комбинезоном. Я не очень понимаю как можно надеть джинсы/брюки и что-нибудь с рюшами, в цветочек, бусинку, пайетку (да простят меня любители всей этой красоты) и думать что нарядился. Я окинула взглядом ресторан. В Нарядной Кофточке сидела примерно четверть. Одна девочка была в кожаном платье, вторая в белой рубашке. Дальше сиял яркий ромбик, цвели рюши, колыхалась бахрома. Если мне лень наряжаться я одену чёрную водолазку или белую рубашку. Это вещи, которые выглядят уместно в любом случае, при условии, что они качественные. Это именно их я первым делом пакую в любую поездку и знаю, что если мы целый день будем гулять, а потом заявимся в шикарный ресторан, я все равно буду выглядеть сногсшибательно. 🎈Какой вещи нет в вашем гардеробе? А без чего не обойтись? #shmakelook #drøbak Участвую в конкурсе @style_friendship #modnaya_osen

A post shared by Elizaveta (@shmakegodt) on

Her er 8 spørsmål med Elizaveta:

Hva er det du jobber med/studerer? Fortell bare kort hva du gjør til daglig.

Jeg jobber i Avdeling for medisinsk genetikk med å utrede arvelige genetiske sykdommer. Noen dager jobber jeg i laboratoriet med avanserte sekvenseringsmaskiner og roboter. Andre dager er jeg på kontoret, leser artikler og jobber på PC. Genetikk er et veldig spennende fagfelt som stadig er under utvikling, då er det viktig å være up to date.

Hva er ditt go-to antrekk til hverdags? Fest?

Jeg kler meg ofte etter humøret og sjeldent etter anledning. Jeg kan gå i en kjole og høye hæler på jobb, og svarte jeans med en pologenser på en datenight. Forlovelsesring fra Tiffany og «L»-smykke fra Nude Alphabet fra Bjørg, er noe jeg alltid har på meg. Den røde tråen i mine looker er rene linjer og det maskuline fremfor det feminine. Jeg liker best å kombinere det jeg har i skapet fra før og blir inspirert av dagens mote. Trender går i sirkler og for meg er det viktig å være fantasifull og tilpasse klærne jeg allerede har til dagens swing. Min power-outfit er svarte skinnbukser, hvit skjorte og en fargerik jakke eller kåpe over. Selv om jeg er glad i svart, liker jeg å leke med farger og former for å skape nye silhuetter og ensembler.

Hvor finner du all inspirasjonen til de fine bildene dine?

Jeg blir inspirert av helt random ting. For eksempel den knallgule lenestolen fra soverommet mitt ga meg ideen til å lage en gresskarsuppe som jeg delte på Instagram. Ny neglelakk farge kan inspirere meg til å skape nye antrekk som jeg deler gjerne med mine følgere. Fantasien min har ingen grenser. Ser jeg en fin fargekombinasjon, kan jeg droppe alt jeg gjør og begynne å ta bilder. Derfor kan middagslaging ofte ta litt lengre tid enn planlagt

Hvem er ditt forbilde?

Jeg blir alltid fasinert av mennesker som tør å by på seg selv og som har sterke meninger. Ildfulle sjeler som følger drømmene sine, og som ikke er redd for å utfordre sin komfortsone. Jeg er heldig som har slike mennesker i mitt liv. De inspirerer meg til å leve litt på grensen av hva jeg tør.

View this post on Instagram

Upgrading Sunday stroll to Sunday roll💛 #oslo

A post shared by Elizaveta (@shmakegodt) on

Topp 3 favoritter på Instagram? Hvorfor inspirer disse deg?

@camillapihlno er min absolutt favoritt på Instagram. Så jordnær og delikat. Bildene hennes er som en kopp kamille te, gir meg ro i kropp og sjel.

@juliesmatblogg for fargerike og morsomme oppskrifter. Gresskarsuppe med røde epler er magisk godt.

@camillalor I en verden preget av kropspress og zero-størrelsen er denne jenta en rockstar! Hun sprer livsglede og good vibes!

Hvor er din favoritt reisedestinasjon? Og hvorfor?

Min Instagram bugner av reisebilder. Jeg og kjæresten er glad i å oppleve nye steder og vi drar sjeldent tilbake til samme sted. Vi har vært på Hawaii i september og ble så utrolig imponert både av naturen og menneskene. Det er som å komme til en annen verden. Vi leide bil og utforsket ville strender, nasjonale parker, opplevde soloppgang på toppen av en vulkan og tok en door-off helikopter tur over Kauai øya (der Jurassic park ble filmet). Det er stedet jeg absolutt vil reise tilbake til, og som jeg kan si er min favoritt reisedestinasjon. London og Georgia står på reiseplanen for denne høsten og det gleder jeg meg veldig til!


View this post on Instagram

M.o.l.o.k.o 🐳 For those who wonder, it says Condensed Milk. A hint of nostalgia on my swimsuit. ⠀ Раз сгущенка, то надо про еду. Кормят нас здесь много и часто. Мало того, что у нас тут свой повар на яхте, так с нами ещё и повар национальной сборной едет. Он рассказывает нам всякие полезные штуки вроде пользы чайного гриба и вреда кофеина. Проведёт мастер-класс. В общем, мы в шоколаде:) В меню у нас свежая рыба, тушеные кабачки, жареный ягнёнок, овощные салаты, картофельный суп и манго. На завтрак дают картошку-фри и блинчики с нутеллой, чем вызывают всеобщий восторг. Я ем овсянку с бананом и чай. Кокосовой стружкой я посыпала макароны, потому что думала это пармезан. Долго удивлялась вкусу. Кофе тут по три евро, что само по себе ошеломиссимо, потому что кофе для норвежцев- вторая вода. Но владелец яхты- русский, поэтому знал на чем навариться:)) #kitesurfcamp #сгущенкавотпуске

A post shared by Elizaveta (@shmakegodt) on

Tar du bildene dine med et kamera eller mobil? 

Alle bildene er tatt med iPhoneX. Portrett mode er helt fantastisk og bildekvaliteten er virkelig bra.

Har du noen kule/inspirerende hobbyer?

I sommer begynte jeg med kitesurfing. Ikke bare at det er kjempegøy men kitesurfing er også et vakkert syn, som en slags ballett i vinden. Både jeg og kjæresten kiter, så de fleste reisedestinasjoner bestemmes etter vindstyrke og kitespotter. Takket være kitesurfing har vi opplevd de mest eventyrlige stedene som Mauritius, Bali og Guadeloupe, samt blitt kjent med mange fantastiske mennesker. Nå som vinteren kommer bytter jeg kiteboard med snowboard. Aktive hobbyer er de beste, spør du meg

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold