Ganni prinsens gate
© Instagram/Susanne Holt Lange-Nielsen

One to watch: Susanne

Susanne Holt Lange-Nielsen er denne månedens "One to watch"!

28. mars 2018 av Charlotte Sørvald

Hver måned i 2018 utnevner én person som vi mener fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Det kan være hvem som helst – her er det ingen begrensninger, og du kan være med å bestemme. Kom med forslag til oss om noen du syns utmerker seg på en eller annen måte, og vi tar dette med i vår vurdering.  

I januar valgte vi Iris Torp Sørensen, og i februar ble det Celine Heldrup

Denne måneden har vi valgt Susanne Holt Lange-Nielsen. Hennes superinspirerende Instagram-konto, med kule outfits og masse rå farger, er én av grunnene til at vi har valgt akkurat henne – veldig passende (syns vi) på starten av den deilige våren. 

Susanne bor i Oslo hvor hun tar en bachelor i PR og samfunnspåvirkning på Høgskolen Kristiania. I tillegg jobber hun deltid i showroomet hos Patriksson Communication og jobber i Ganni-butikken i Prinsensgate. Susanne er også modell, noe som gir henne forskjellige oppdrag i ny og ned. 

Selvom denne jenta har det ganske så travel, så har hun tatt seg tid til å svare på 8 spørsmål om jobb, inspirasjoner, og litt om livet generelt. 

Myser litt av den deilige sola😏🌞✨

A post shared by Susanne Holt Lange-Nielsen (@susanneholt) on

Her er 8 spørsmål med Susanne: 

Hva går du helst med?

- Jeg er veldig glad i jeans! Nå mot våren bruker jeg gjerne en wrap-kjole utenpå en t-skjorte eller genser, med et par jeans og sneakers til.


Hvem er ditt stil-forbilde?

- Jeg har ikke kun ett stil-forbilde, jeg får ny inspirasjon hele tiden, om det er fra en nylig oppdaget Instagram-konto, i møte med nye mennesker, på reiser, fra et motemagasin eller damen på den lokale kafeen.


Hva er ditt beste stil-tips denne våren?

- Farger! Nå som våren endelig ser ut til å være her, er det fint å kunne bruke farger etter en lang vinter. Gjerne komplementærfarger som fremhever hverandre, eller et matchende antrekk i pasteller.

🦋

A post shared by Susanne Holt Lange-Nielsen (@susanneholt) on

Hvordan er det å jobbe som modell? Pros/cons?

- Jeg er helhetlig interessert i motebransjen, og syntes det er gøy kunne se bransjen fra innsiden fra et modell-perspektiv. Det samsvarer med mine andre interesser, og jeg får møte mange nye kreative og inspirerende mennesker i samme slengen.

Man burde ikke jobbe med noe man ikke trives med eller føler begrenser en. Fordi jeg velger å si ja til de jobbene som passer meg som person, slipper jeg å føle meg presset til noe jeg ikke er komfortabel med - man skal ikke trenge å føle at man ikke er bra nok.


Favorittfarge denne våren?

- Mine siste kjøp har vært i fargen rosa og lys-lilla, og jeg tror det vil fortsette å være en favoritt utover våren.


Hvis du kunne valgt én stilepoke – hvilken ville det vært?

- Jeg syntes ikke 2018 er så verst, man har alle muligheter åpne. Trender fra tidligere epoker kommer alltids tilbake og jeg liker å ha valget mellom hvilket år man tar elementer fra. For tiden kan jeg like 70-talls slengbukser, og høye liv, oversized blazer og scrunchies fra 80-tallet.

Might just move in👖🤷🏼‍♀️ #gannidenim #gannigirls

A post shared by Susanne Holt Lange-Nielsen (@susanneholt) on

Topp 3 favoritter på Instagram?

- Alwaysjugding (Courtney Trop) er min all time favoritt! Stephanie Broek har jeg fulgt det siste året og elsker den fargerike og upolerte feeden hennes. Den tredje må bli Adwoa Aboah, hun er beyond bold og man føler aldri at man kler seg for sprekt sammenliknet med henne. Dessuten står hun opp for bra saker og sprer masse girl-power.


Hva gjør du om 10 år?

- Det er vanskelig å spå fremtiden, men forhåpentligvis gjør jeg noe jeg brenner for, har gode relasjoner og masse kjærlighet rundt meg. Ikke så ulikt livet mitt per i dag. Men kanskje jeg bor i et land som kan tilføre litt mer D-vitaminer enn Norge har å by på, eier en kåk som tillater dyr, og har min egen lille familie.

Something cool is coming!!💖

A post shared by Susanne Holt Lange-Nielsen (@susanneholt) on

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold