Tine Ridder-Nielsen
© Instagram/tinern

One to watch: Tine

Denne månedens One to watch er Tine Ridder-Nielsen.

30. august 2018 av Mathilde Sundal og Charlotte Sørvald

I august har vi valgt inspirerende og nydelige Tine Ridder-Nielsen som One to watch. Hun har en gjennomført Instagram, hvor hun deler kule bilder med kreative og klassiske antrekk. 

Tine studerer Fashion merchandising and management i byen som aldri sover, nemlig New York. Her har hun ett år igjen og denne høsten skal hun være stylist-assistent, noe hun tror kommer til å bli veldig spennende. I tillegg har hun jobbet hos Svean på Paleet i sommer!

Vi har spurt Tine om blant annet grunnen til at hun startet å instagramme, shoppingtips i New York og hva som inspirerer henne! 

Cord cord cord @rattogsanselig

A post shared by Tine Ridder-Nielsen (@tinern) on

Her er 7 spørsmål med Tine:

Hvorfor startet du å blogge/instagramme?

Jeg startet å instagramme siste halvdel av tiendeklasse. Men etterhvert har jeg blitt mer opptatt av hva jeg legger ut enn jeg var den gang. Jeg synes det er gøy å instagramme og drive med det fordi det er en måte man kan spre og dele kreativitet og inspirasjon på. Man skaper sitt eget lille univers som er mine måte å fortelle andre om hvem jeg er og hva jeg synes er fint. Det er viktig for meg å være genuin og jobbe med noe jeg kanskje kan bygge videre på en dag.

Hva er ditt go-to antrekk til hverdags? Fest?

Til hverdags er jeg veldig enkel, jeg er veldig glad i denim. Hvis jeg vil føle meg ekstra fresh går jeg gjerne for en buksedress, ringene mine er alltid på sammen med et "vannmannen" smykke fra Annie Lu, og et par øredobber. Jeg går ofte uten sminke og prøver å føle meg vell med den jeg er. Da blir det mye morsommere å først ordne seg når man skal på byen. På fest liker jeg å pynte meg, men blander litt stiler. Jeg liker ikke å føle meg for pyntet men heller ikke underdressed. Jeg liker å ha på meg høyhelte boots på byen (på grunn av mine 165 over bakken), gjerne i lakk, med for eksempel et par bukser i kordfløyel og en basic longsleeve, sammen med smykkene mine. Slenger også alltid på meg litt øyeskygge i bruntoner og mascara. Håret krøller jeg alltid litt for å få bølger og volum.

Her er meg som ikke er smørblid akkurat for trenger ferie asap

A post shared by Tine Ridder-Nielsen (@tinern) on

Hvor finner du all inspirasjonen til de fine bildene dine?

Jeg finner mest inspirasjon på steder jeg enten går forbi eller er på. Jeg må på en måte "føle det", enten lyset er fint eller bare stemningen.

Hvem er ditt stil-forbilde?

Mine stil-forbilder har egentlig forandret seg fra tid til annen. Jeg blir mer inspirert av magasiner eller reiser. Akkurat nå synes jeg danske Karoline Beltner har den viben jeg søker etter.

Hva er dine 3 beste shoppingtips til New York?

Totokaelo. "Sko-hvelvet" deres er himmelen og butikken er sykt kul. Kan ikke kalle det shoppingtips, men alle burde dra innom Prada butikken som ligger i Broadway. Det føles ut som man er på et museum, så vakker er butikken. Hvis du er på utkikk etter sneakers burde du ta subwayen opp til Harlem og 12th Street. Her har de masse sneakers butikker som selger til en billigere penge enn nede i Soho, som for eksempel butikken Atmos.

Blending in

A post shared by Tine Ridder-Nielsen (@tinern) on

Oslo eller New York?

Oslo først og fremst fordi kjæresten min og alle vennene mine er her. New York på en annen side fordi den får meg til å vokse ut av komfortsonen min, noe som har vært godt og vondt på samme tid, byen vil uansett ha en plass i hjertet mitt. Som introvert har jeg begynt å elske spontaniteten man får over seg når man er der, det er alltid noe som skjer, og alltid noe nytt å se eller oppleve. Jeg tror helt ærlig jeg aldri kommer til å bosette meg et sted, har som mål å bo i så mange land som mulig i løpet av livet.

Hvilke Instagram-profiler inspirerer deg?

@marionawarda, @stylemefresh og @rakelpaulsen! De tre inspirerer veldig. Samtidig så har jeg virkelig fått øynene opp for arkitektur og design de siste årene. Tror det kommer av at jeg begynner å bli eldre (er bare 23 da, men føler meg gammel), så ønsket om å kapre et større hjem enn det jeg har i dag og innrede det, har allerede begynt. @piariverola tar også nydelige bilder, noe som gjør at jeg gjerne vil lære meg mer om foto og bilderedigering. Tror det skal bli høstens prosjekt. 

...og til slutt?

Til slutt vil jeg bare ønske alle en god høst. Mitt beste tips er å investere i et par gode forede vinterboots. Ta vare på hverandre og deg selv!

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold