Veronica Mike Solheim
© Instagram/veroniqmike

One To Watch: Veronica

Denne månedens One to watch er Veronica Mike Solheim.

7. oktober 2018 av Mathilde Sundal

Denne måneden har vi valgt inspirerende og kule Veronica Mike Solheim som One To Watch. Instagrammen hennes er full av fargerike, kreative og inspirerende bilder. At denne jenta har stil er det ingen tvil om!

Den kreative sjelen jobber for dagen som freelancer og snart starter hun et nytt prosjekt, som hun skal ta med seg til New York. 

Vi har spurt Veronica om blant annet hvor hun finner inspirasjon til bildene sine, hva hun jobber med og hvem hennes forbilder er!

Her er 6 spørsmål med Veronica:

Hva er det du jobber med? Fortell hva du gjør til daglig.

Akkurat nå skjer det store endringer i hverdagen min, ettersom at jeg nylig forlot ANTI — hvor jeg har jobbet fem år som sjefredaktør og kreativ leder for designmagasinet A New Type of Imprint — til fordel for freelancelivet. Nå er tittelen min noe så fancy som Independent Creative Consultant, Art Director and Writer. Enklere sagt: Jeg et kreativt hode hvem som helst kan leie inn. Det er ingen grenser på oppgavene, men det kan typisk være å booste den interne kreativiteten, definere brand og identitet, utvikle kommunikasjonsstrategier og konsepter, eller bare skrive saker for merkevarer og tidsskrifter. I tillegg til dette starter jeg et nytt prosjekt som jeg tar med meg til New York over nyttår! Spennende dager med andre ord!

Hva er ditt go-to antrekk til hverdags?

Jeg har ingen go-to antrekk, liker å kle meg etter humøret. Akkurat nå er jeg veldig glad i farger, chunky knits og dressbukser. Og beret! Samme til fest, med litt mer makeup.

Hvor finner du all inspirasjonen til de fine bildene dine?

Så hyggelig at dere liker bildene! Jeg blir inspirert av det meste og synes generelt at verden er veldig vakker. Jeg liker å fotografere og dele det jeg selv synes ser fint ut. Kan være alt fra en gammel murvegg til en dyr designerveske.

Hvem er ditt forbilde? Nevn gjerne flere hvis det er vanskelig å velge én.

Jeg har ingen konkrete forbilder, men jeg ser opp til veldig mange av de kreative jeg selv har jobbet med: Rause kvinner og menn som jobber hardt for det de drømmer om.

Hvor er din favoritt reisedestinasjon? Og hvorfor?

Jeg ble veldig forelsket i Los Angeles i April og har dratt tilbake et par ganger siden. Veldig levende og kompleks by med mye deilig mat, et enormt kulturliv, nydelig arkitektur og kunstscene. Ikke minst deilig vær!

View this post on Instagram

A thousand kisses deep 🌊

A post shared by @ veroniqmike on

Topp 3 favoritter på Instagram? Hvorfor inspirer disse deg?

Sarah Bahbah @sarahbahbah; En Instagram full av nydelige bilder og enkle, romantiske historier. What’s not to love?

Kelly Anna @kellyannalondon; Kelly er en av mine favorittillustratører. Hun har jobbet med stjerner som Beyoncé og Cara Delevingne, og er kjent verden over for sine fargerike og sterke kvinnelige karakterer. Arbeidene hennes gjør meg (enda mer) stolt av å være en ‘independent strong woman’!

Conie Vallese @conievallese; Vilt talentfull og vakker skulptør. Vet ikke helt om jeg vil være hun eller gifte meg med hun, men jeg stalker feeden hennes flere ganger i uka.

Kan jeg velge en til? The Row! @therow; Merket til Ashley og Mary-Kate Olsen. Rent profesjonelt er dette en sømløs måte å blande eget design med andre kunstuttrykk. Hele profilen fremstår som et galleri, og formidler tydelig hvilket univers merkevaren befinner seg i.

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

NYHETSBREV