Dette gjør du i påsken
© Eirin Kristiansen

Dette gjør du i påsken

Nå er det påske og på tide med litt skikkelig rest and relaxation! Disse 8 aktivitetene får du tid til i ferien.

12. april 2019 av Charlotte Sørvald

Enten du skal være på fjellet i påsken, reise utenlands eller bare kose deg hjemme, så håper vi at du får litt tid til å slappe av! Alle fortjener litt fri noen ganger, og påsken er den perfekte anledningen for litt R&R! Vi har samlet noen ting du kan gjøre i ferien, som du kanskje ikke får tid til i den travle hverdagen. 

Dette gjør du i påsken:

Hjemmespa

Hverdagen kan være ganske så travel, og det blir ikke alltid tid for så mye pleie av kroppen. Men – nå har du sjansen! Hva med å teste noen koreanske ansiktsmasker eller en spennende havregrynsmaske

I tillegg til ansiktspleie, kan det være lurt å benytte sjansen til å stelle litt ekstra med håret, slik at du er hårfin til våren kommer for fullt. 

Ansiktsmaske.
© Anniken Jørgensen

Seriemaraton

Need we say more? Påsken er jo til for å slappe av... Netlix, Viaplay, TV2 Sumo, HBO og alt det måtte være av streame-tjenester bør gå for fullt i feriedagene. Begynn å se en serie på nytt, eller finn frem noe du har gledet deg til å binge. Tips: Her er seriene vi ser om og om igjen. 

© Getty Images

Kafébesøk

Ring en venn eller venninne du ikke har sett på lenge, eller ta med deg mormor ut på lunsj en dag i påsken! Kanskje du skal ta deg en tur på en av Oslos mest insta-vennlige kafeér? 

© Instagram/Anniken Jørgensen

Krysse av bucketlist

Bruk påsken til å drømme og lage planer for fremtiden. Kryss gjerne av noen av punktene på busketlista. 

© Pinterest

Teste nye produkter

Det er viktig å ta seg god tid til å finne sine favorittprodukter, og i påsken har du kanskje noen dager hvor det ikke skjer fullt så mye. Denne vinteren har bloggerne gikk deg noen tips om sine favorittprodukter – kanskje du skal teste ut en ny foundation, dagkrem, bronzer, øyenbrynssminke eller mascara i ferien?

© Silje Økland, Kiehls, Cosmica

Rydde i skapet

Nå er det faktisk snart ordentlig vår, og det er en perfekt anledning for en garderobe-detox! Det er jo ingenting som er bedre enn å pakke bort strømpebukser og ullgensere, og finne frem sneakers, kjoler og korte skjørt. Benytt deg av feriendagene til å rydde litt i skapet, og gi bort det du ikke trenger (eller selg på Tise for eksempel). 

Slik rydder du i skapet.
© Anniken Jørgensen

Lag noe godt

Lag én eller flere av disse digge oppskriftene i påsken: 

Eirins chiapudding

Annijors acai bowl

Siljes deilige cookies 

© Eirin Kristiansen

Finn frem kosetøyet 

Når du gjør alle disse tingene, må du ha på deg noe behagelig! Ta på deg den beste kosedressen du har, eller kjøp deg en ny en. 

De beste kosedressene.
© Eirin Kristiansen

GOD PÅSKE ALLE STYLISTAER!

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold