Pavlova med makroner
© Eirín Kristiansen

Pavlova med makroner

Verdens beste 17.mai-kake - med en spennende vri.

16. mai 2018 av Eirin Kristiansen

Jeg liker å gjøre litt (ehm, mye) ut av merkedager, og da spesielt 17. mai da dette i mine øyne er en av de beste dagene i året! Dette elsker jeg å dele med dere her på bloggen. Alle er glade, man skimter bunader og finstas så langt øyet kan se, feststemningen er i gang for fullt, og godsaker nytes med brede smil! Pavlova er et must til nasjonaldagen, og her kommer litt inspirasjon til hvordan du kan dekorere den. Jo’ mere blir bedre, etter min mening! Mmm..

Pavlovaen blir ekstra innbydende med makroner på toppen…! Dette gir kaken den lille ‘wow’ effekten, som nærmest gjør den uimotståelig. Ellers er bringebær, jordbær, blåbær, pasjonsfrukt og bjørnebær et must her i huset. Superfint blir det! Spesielt på et nydelig kakefat.

© Eirín Kristiansen

Følg @stylistano på Facebook og Instagram!

NYHETSBREV