© Darren Star Productions, Home Box Office, Sex and the City Production

10 tegn på at du og venninnen din hadde vært perfekte reisekamerater

Dere ler mye sammen!

29. januar 2019 av Sara Møller Christensen

1. Du ville gjort mye for å gjøre venninnen din glad - og omvendt. Så når en av dere drømmer å besøke Disneyworld mens andre synes det høres barnslig ut, så gjør dere det selvfølgelig!

2. Dere har noe av det samme budsjettet for turen. Det kan hende at dere ikke har råd til noen ting eller det kan være at dere har penger, men fortsatt er på spare-ferie.

3. Dere ler mye sammen. Det er lettere å komme gjennom en timelang busstur eller diaré hvis dere har evnen til å se det komiske i ting. 

4. Dere er ikke nødvendigvis helt samme type. Det kan for eksempel skape konflikter hvis dere begge er vant til å planlegge og bestemme.

5. Dere har noen felles interesser som kan styrkes på turen. Enten om det er dykking, shopping eller kunst dere begge brenner for så kan det gjøre turen bedre med å ha noe til felles.

6. Småbeløp spiller ikke noe rolle for dere. "Husk å vipse meg for det stykke du tok av min pizza eller "Det er din tur å betale for brusen" er ikke setninger dere hører den andre si.

7. Dere kan være sammen i totalt stillhet. Selv på en reise med din bestevenninne vil det bli stille noen ganger - men det plager ingen av dere.

8. På den andre siden kan dere i timevis snakke om de mest merkelige ting. En fantastisk praktisk evne når dere skal slå i hjel flere timer på et tog eller en flyplass.

9. Dere har samme smak når det gjelder mat og drikke. Oppskriften på suksess: Dere blir sultne på nesten samme tid. Dere begge elsker kake like mye! Dere er enige om hvor fulle dere skal bli i kveld!

10. Dere er ærlige mot hverandre. Så dere ikke risikerer at den ene i virkeligheten ikke synes ting dere gjør er gøy, uten å tørre å si det. Men hey, alt er egentlig gøy så lenge dere gjør det sammen.


FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

NYHETSBREV