Podcast Annijor og Cornelia.
Podcast:

Annijor og Cornelia snakker om break-ups og fylleangst i denne første episoden av sin nye podcast-serien. Scroll ned for å høre! 

© 4lvin

Break-up, artist-kjæreste og fylleangst

Podcast-en er endelig her! Annijor og Cornelia byr på seg selv i den første episoden av deres nye podcast-serie.

25. juni 2018 av Charlotte Sørvald

ENDELIG er den her! Podcasten vi har ventet på leeenge! Cornelia og Anniken har spilt inn den første episoden av sin nye podcast, og vi kan endelig dele den med alle dere! 

Hør Episode 1 HER: "Break-up, artist-kjæreste og fylleangst".

I denne podcasten går jentene blant annet gjennom breakups og utroskap, hva som egentlig skjedde mellom Anniken og Anders, og hvordan det er for Cornelia når alle på by'n spør om hvorfor hun ikke drikker. Her får du alle de "juicy" detaljene og hemmelighetene - helt ufiltrert! 

- Cornelia og jeg har snakket om å lage podcast i lang tid, vi har savnet stemmer der ute som snakker om viktige ting. Det er ekstra fint å snakke med Cornelia fordi vi er veldig nære og like, til tross for en liten aldersforskjell. Vi har lovet at vi skal være helt åpne og fortelle alt, sier Anniken.

Cornelia håper at dette kan inspirere andre til å snakke sammen:

- Jeg vil dele samtalene jeg og Anniken har når vi henger sammen. Det er jo akkurat det denne podcasten er, ikke mer og ikke mindre. det å ha en venn man kan snakke med er gull. jeg tror det kan være fint å høre på for andre som kanskje ikke klarer å snakke med sine nærmeste. Forhåpentligvis vil det kanskje inspirere andre til å være åpne, ærlige og sårbare med menneskene rundt seg. 

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold