© Giphy

Sivilstatus singel? Sjekk hvorfor her!

Evig singel? Her er grunnen!

12. mai 2016 av Annette Haga

Singellivet har både sine gode og dårlige sider. Uansett om du elsker eller hater sivilstatusen din, så bør du forsøke å nyte denne perioden mest mulig - for det kan godt hende at du kommer til å savne friheten og ansvarsløsheten om noen år.

Det er tross alt kun deg selv du trenger å tenke på, og det er vel ganske deilig? Med mindre du er ulykkelig forelsket i en du ikke kan få, da...

Det kan være flere grunner til at du er singel - og under har vi listet opp 5 vanlige årsaker. Sjekk hvilken punkt som passer best til deg!

10 problemer single jenter har!

HVILKEN SINGEL-PERSONLIGHET ER DU?

1. Du ønsker et forhold, men klarer ikke finner den rette

Det kan være mange grunner til at du ikke har funnet drømmemannen, og det kan godt være at du er altfor kresen (eller overfladisk.... Om sixpack står høyt på prioriteringslisten bør du kanskje revurdere hva som er viktigst for deg). Det kan også hende at du tidligere har funnet flere du kunne tenke deg å bli sammen med, men at det bare ikke har fungert. Det kan være fordi de store følelsene har uteblitt, og du i stedet ender opp i vennesonen - så i stedet for kjæreste ender du opp med mange guttevenner.

2. Du elsker singeltilværelsen for mye

Du har kanskje hatt et langvarig forhold tidligere (og setter pris på alenetid), eller så bare synes du det er en fjern tanke å skulle endre rutinene dine. Du elsker å kun være ansvarlig for deg selv og gjøre alt på din måte, til de tidspunktene som passer deg best. Du nyter friheten og har blitt for komfortabel i din egen boble - som du ikke er klar for å slippe en potensiell kjæreste inn i. Monogami er derfor ikke helt din greie, men du møter gjerne noen her og der - så lenge det ikke blir for seriøst og altoppslukende.

3. Du er den alle gutta vil ha, men det blir aldri riktig

Du er gjerne både vakker og smart, og har en effekt på gutter som gjør at de faller for deg som fluer. Likevel har det ikke blitt noe seriøst forhold (annet enn kanskje et par kjærester her og der), men det går oftest i hookups. Det kan skyldes i at gutter er usikre på hvordan de skal håndtere deg, eller at de kveler deg med for mye oppmerksomhet. Du vil helst ha en å jakte på, og ikke alltid være den som blir jaktet, slik at spenningen ikke dabber av med en gang.

4. Du prioriterer jobb og karriere

Du er ferdig med utdannelse, og førsteprioriteringen din er å jobbe deg oppover. Du har mange drømmer du vil oppnå (som å bli økonomisk uavhengig) før du slår deg til ro, og det er viktig for deg å være fleksibel og gripe mulighetene som skulle dukke opp. Mann og familieliv får komme senere...

5. Du har fått hjertet ditt knust, og trenger tid før du er klar for noe nytt

Kjærlighetssorg er dessverre ikke et fremmedord for deg. Du har investert mye tid og følelser i tidligere forhold, men uten at det fungerte. Bare tanken på å skulle kaste seg inn i noe nytt føles fjernt og meningsløst, og du vet ikke om du tør å gi hjertet ditt til en annen person igjen. Det du trenger er tid for deg selv, slik at du kan reparere det som har blitt ødelagt.

Følg @stylistano på facebook og instagram!

Vi er også på snapchat; stylistano 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold