Slik overlever du januar
© Annijor

Slik overlever du januar

Januar er en av de verste månedene i året – i alle fall hvis du er av typen som ikke liker skisport og vinteraktiviteter.

1. januar 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Den norske vinteren er laaaang, og her er våre beste tips til hvordan du overlever!

1. Pakk bort jula
Du trenger ikke å gni det inn at den herlige jula er over. Pakk bort pynten, dukene og spis opp juleskummet. – Og nei, du kan ikke høre på Michael Bublé til påske. Slett lista nå!

2. LYS!
Selv om november og deler av desember er de mørkeste månedene i året, er det jammen meg mørkt nok i januar og. Mørkt når du står opp og mørkt når du går hjem. Det kan hjelpe med en "wake-up light"-lampe. Den simulerer dagslys og vekker deg gradvis. Og et godt tips er å prøve å få litt dagslys på kroppen. Ta fem minutter ute etter lunsj, eller gå deg en tur hvis du har muligheten.

3. Dårlig råd
Sett på spareblussen. Er du en shopoholiker? – Ta en shoppestopp. Hvis ikke, kan du kutte ut småting som kaffe, fredagstulipaner, småsnacks og ikke minst alkohol. – Ja, det er kjipt å ikke gå ut i helgene, men du sparer masse på det! Planlegg middagene og handle kun en dag i uken, velg de billigste alternativene og kutt all spising ute.

4. Trening
Jada. Alle skal på trening i januar. Og ja, det er sinnsykt tungt. Men husk at ingen treningstime varer evig og da kan du virkelig nyte sofaen og reprisene av "Keeping Up With The Kardashians" etterpå.

5. Kulda
Brrr! Det er så ulidelig kaldt ute.
Varme, gode sokker og skikkelige vintersko er tingen. Selv om jentene i trøndelag tror at det er hipt med bare ankler, så er det altså ikke det. Kle deg etter været. Det er ikke kult å fryse.
Du må også ha en varm vinterjakke, votter, lue, skjerf og ikke glem kuldekrem! 

6. Fine planer
Legg planer du kan glede deg til. Date med venninner, eller kanskje en spennende fyr? Januar er perfekt for jentekvelder, filmmaraton, bakekveld og andre koselige ting man kan gjøre inne.

7. Sommerdrømmer
Også flyselskapene har salg i januar. Hva med å booke sommerferien nå hvis du har en fet sparekonto? Hellas, Spania, Italia, Frankrike... Eller New York, London, Stockholm eller Køben?

8. Prosjekter
Januar er perfekt for prosjekter. Små som store. Skulle du ha samlet alle bildene i et album? Trenger garderoben din litt organisering? Vil du lære deg å lage en spennende rett? Eller vil du se alle "Star Wars"-filmene? Lag deg et lite prosjekt som du kan kose deg med og som får tiden til å gå!

9. Dating
Januar skal visst være den beste måneden for dating. Kanskje det er flere som fryser, er litt ensomme, ble dumpa i jula eller bare er på utkikk etter en flørt?
Last ned en datingapp og kast deg på bølgen. Hva har du å tape?

10. Catch up på TV-serier og bøker
Fikk du ikke sett hele "The Crown", "The Handmaids Tale" eller "Mind Hunter" før jul? Gjør det nå! Januar er perfekt for å forskanse seg på sofaen med et pledd, kakao, sjokolade og alle strømmetjenestene i verden. Eller fikk du ikke lest "Naken" eller "Lothepus"i fjor? Gjør det nå!

Sjekk ut: Våre 10 mest populære saker i 2017!

Se Costume.no for: Dette bør du se etter på salg!


FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold