© Annijor, Cathinthecity, Nettenestea, Skam meme

Slik overlever du russetiden

Slik overlever du russetiden

12. mai 2017 av Annette Haga

Årets russefeiring er i gang, noe som i følge "Vilde" fra SKAM (<3) er et av livets største høydepunkt.

 - La russen kose seg, for pokker!

Uansett om du er enig eller ikke, så er det på sin plass å feire at man er ferdig med 13 års skolegang. Derfor har vi samlet våre beste tips til deg, for at du skal få en morsom og trygg russetid med gode minner å se tilbake på.  

10 tips for deg som er russ i år: 

1. Få i deg nok mat og drikke. Spesielt vann! 

2. Sørg for at du har ladet telefonen din før treff og rulling. Det er ikke spesielt gøy om alle vennene dine blir borte fra deg i folkemengden, og du står der med null batteri. En portabel mobillader er gull verdt å ha med!

3. Pass på at du får nok søvn. Ta deg powernaps på dagtid om du skal være ute hele natten - ellers er det fort gjort at immunforsvaret svikter deg og du blir syk før eksamen. 

4. ...Derfor er det heller ikke så dumt å få i deg litt ekstra c-vitaminer og kosttilskudd.

5. Kle på deg godt! Du kommer gjerne til å veksle mellom å være varm, svett og klam i det ene øyeblikket - for så å fryse i det andre. Du trenger ikke å overdrive lag-på-lag-stylingen, men vi anbefaler at du har med en hettegenser og tykk jakke på kvelden.

6. Pass på hverandre, og lag avtaler om å ta følge med venner. Det er både morsommere og tryggere enn å bevege seg rundt på egenhånd.

7. En liten førstehjelpspakke er ikke dumt å ha med seg - dersom uhellet først skulle skje. Du vet aldri om/når du kan få bruk for plaster, sårsalve, saks, bandasje, smertestillende og p

insett.

8. Ørepropper er et must! Store anlegg lager mye lyd, og det kan være skadelig dersom du kommer for nære høytalerne uten propper.

9. Man føler seg sjelden på sitt fresheste som russ, og det kan gå litt tid mellom hver dusj. Engangsservietter for ansikt, kropp og intimområdet er derfor ingen dårlig idé.

10. Og til sist - ikke glem at kondom er det eneste prevansjonsmiddelet som beskytter mot både kjønnssykdommer og uønsket graviditet.

BE SAFE ;) God russetid!

 

Alt til 17.mai får du her!


 Følg @stylistano på facebook og instagram!

Vi er også på snapchat; stylistano 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold