© Getty Images, Giphy

Slik sjekker du om typen din er utro på Tinder

Er typen din utro på Tinder?

10. april 2016 av Annette Haga

Sosiale medier har gjort det enklere å være utro enn tidligere, og det er fort gjort å bli mistenkelig dersom kjæresten sitter i overkant mye med telefonen.

Spesielt mistenkelig er det om han aldri legger den fra seg, men alltid har den i hendene eller trygt plassert i lomma.

I følge en undersøkelse gjort av GlobalWebIndex var 42% av brukerne på Tinder allerede i et forhold, og 30% av dem var gift (Tinder har gått i mot dette og uttalt at kun 1,7% av brukerne er gift). Uansett - det er ikke alltid enkelt å kontrollere hva slags apper kjæresten bruker på telefonen, og det er en særdeles dårlig løsning å skaffe seg Tinder selv for å sjekke. Litt flaut om venner og kollegaer finner ut om du er registrert der selv, eller hva?

Så: her er løsningen:

Ved å benytte deg av Swipebuster (som koster 4,99$) kan du søke opp kjæresten din ved å skrive inn fornavn, alder og byen han oppholder seg i.

FØLG @STYLISTANO PÅ 

FACEBOOK OG INSTAGRAM!

VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO


Swipe Buster innhenter informasjon fra Tinder sin database (som er enkelt tilgjengelig for alle med en viss forståelse for programmering). Med andre ord: ingen er anonyme på Tinder!

Swipe Buster vil derfor oppgi informasjon om personer som oppfyller kriteriene (som når de sist var logget inn, og om de er på utkikk etter kvinner eller menn), sammen med profilbildene.

Treningsprofilene du bør følge på insta! Les mer på Costume.no nå

Swipe Buster har uttalt til Vanity Fair at "det ligger ute mye informasjom om mennesker, som de ikke selv vet er tilgjengelig for andre. Firmaer gjør heller ikke nok for å la brukerne vite at de ikke gjør nok for å beskytte privatlivet deres." At tjenesten derfor koster nærmere fem dollar for å benytte seg av, kan man jo derfor lure litt på, men hey. Greit å vite, eller hva?

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold