Instagram stalking

Tegnene på at du er en stalker på Instagram

Stalker du på Insta? Vi og! Her er 15 punkter som beviser (eller motbeviser) det.

14. mars 2018 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Folk rundt deg lurer på hvorfor du kan sitte i timesvis på Instagram. Hva gjør du egentlig? Ser på bilder vel...

Eller er du inne på kontoen til noen du ikke kjenner, som tilfeldigvis dukket opp på et gammelt bilde av eksen din? Og som var tagget. Så trykket du på tagen og kom inn på kontoen hennes og nå har du scrollet deg ned til 132 U i feeden hennes og må bare se gjennom hele før du gir deg.

Feriebilder i bikini, fester med venninner, skamløse selfies, bilder av søte babyer og hunder, kyssebilder med eksen din, bilder fra treningssenteret og den nye veska hennes.

Når du er ferdig føler du at du kjenner personen du aldri har møtt og mest sannsynlig aldri kommer til å møte.

– Sorry kjære, men hvis du har gjort dette, eller noe lignende, så er du en Insta-stalker. Som oss. Velkommen i klubben.

Les også: 10 ting du ikke visste om "Sex And The City"

Tegnene på at du er en Instagram-stalker:

1. Du har en venn på Instagram, som du aldri har møtt i virkeligheten og dere liker og kommenterer hverandres bilder. Hvordan skjedde det egentlig?

2. Du skal på jobbintervju og har søkt opp sjefen og scrollet nedover hele Insta-livet hennes. Når du kommer på intervjuet må du passe på å ikke avsløre at du vet at hun var på skitur i helgen med mannen, boxeren Ludde og barna Axel på syv og Hanne på ti og at du også har hytte på Hafjell.

3. Du får jobben og har scrollet gjennom feeden til alle de nye kollegaene dine. Selvfølgelig. Og første dag vet du alt om alle. Creepy.

4. Du sjekker faktisk hashtagger for å se hva folk egentlig snakker om. Og kan bruke en halv dag på å gå fra hashtag til hashtag.

5. Du sjekker aktivt forstørrelsesglasset for å finne nye personer du kan stalke litt.

6. Du finner et bryllup til noen du ikke aner hvem er (#anneogeven) og ser på alle bildene av folk du ikke aner hvem er. Når du er ferdig føler du nesten at du har vært i bryllupet selv. Bruden var jo helt nydelig og du må bare sjekke ut alle de andre hashtaggene som ble brukt: #louboutins #jennypackham #minamilanda #dittbryllup #ilovemydress #vintageweddings #cupckakes.

7. Du er livredd for at folk skal se hvem du stalker mest.

8. Gjeng-stalking. Du begynte å stalke ei fresh jente som du fant tilfeldig. Hun har så kul stil. Hun har tagget mange andre, som du bare skal sjekke litt før du legger deg. Shit! Når ble klokke 02.30?!

9. Du har en liste i hodet over jenter du sjekker kontoen til hver dag, som du ikke følger. De kan IKKE vite at DU følger med på dem nei.

10. Du har flere screen shots av andres Insta-bilder enn bilder av kjæresten din på mobilen.

11. Å, ved et uhell, like et bilde i feeden til noen du ikke følger, er verre enn døden. NEEEEEI! Nå vet han at du stalker han!

12. Du stalker folks geotagger og irriterer deg over de som ikke bruker geotagger. Hvor er dette?

13. Du er i København og har funet ut at alle motebloggerne spiser på geotag: Atelier September. Så du drar dit, geotagger og hashtagger: #avocadotoast #atelierseptember #lunch #copenhagen #juice #foodporn #cph #lovethisplace #cfw #avocadolove #lategram

14. Ingen får røre telefonen din. Da kan de faktisk se hvem du sist søkte på og tro at du er en gal Instagram-stalker. Wtf liksom.

15. Ved et uhell liker du et veldig gammelt bilde i feeden til noen, sånn 103 u liksom. Så må du ta avgjørelsen om du skal like flere gamler bilder for å signalisere at du liker personens konto, eller om du skal bare la den ene liken stå der til evig skam.

Følg @stylistano på facebook og instagram!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold