© Instagram, Getty Images, Youtube

"The Notebook" blir TV-serie

"The Notebook" blir TV-serie

27. august 2015 av Charlotte Sørvald

Ja, du hørte riktig. "The Notebook" (Dagboken) skal ifølge flere amerikanske medier, settes opp som TV-serie - til vår STORE lykke. Hvem har vel ikke sittet å grått i sofaen over Ryan Gosling (og hans overveldende skjønnhet)...?

I 2004 serverte Ryan Gosling og Rachel McAdams oss en romanse som vi ikke har sett maken til siden, og nå kan vi altså glede oss over at "it still isn't over". Den tåredryppende historien om Noah og Allie er skrevet av den bestselgende forfatteren Nicolas Sparks, som i senere tid har gitt oss blant annet "The Last Song", "Dear John" og "Safe Haven". Handlingen i "The Notebook" er satt til sørstatene i USA, og i likhet med filmen vil serien være basert på 1940-tallet. I tillegg til å skildre kjærlighetsforholdet til Noah og Allie, vil serien ta for seg de sosiale aspektene på 40-tallet og hvilke vanskeligheter som oppstod etter andre verdenskrig.

Under innspillingen i 2004 oppstod det søt musikk for Ryan Gosling og Rachel McAdams også bak kameraet. De ble et par og holdt sammen i nesten tre år. I den nye serien, er det riktignok ikke de to verdenstjernene som skal føre historien videre (desverre). Hvem håper du det blir?

Det er ikke satt noen dato for permiere enda, men serien er, etter ryktene, under innspilling. Vi kjenner at vi gleder oss veldig til denne serien, og håper at vi får se like mye gnist og romantikk som i 2004!
For en "trip down memory lane" - se traileren til "The Notebook" nederst i saken.

Les også: 16 problemer alle jenter kjenner til

Gosling og McAdams på premieren til filmen i 2004, Los Angeles

Tid for å mimre....

Les også: Slik får du parfymen til å vare hele dagen

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

Vi er også på Snapchat - stylistano

NYHETSBREV