Diddl-papir
© Diddl.com

11 ting du helt sikkert kjenner deg igjen i hvis du samlet på Diddl

Samlet du også på Diddl da du vokste opp? Tenk at et nytt, sjeldent papir gjorde oss lykkeligere enn det en ny sesong av favorittserien på Netflix får oss i dag.

15. oktober 2019 av Rie Louise Kirkebjerg

1. Du gledet deg til å gå på skolen hver eneste dag - fordi skole betydde friminutt, som betydde at du og venninnene skulle bytte Diddl! "To Diddl-servietter mot et duftepapir?"

2. Noen av guttene i klassen samlet faktisk også på klistermerker og servietter med bilde av den lille tyske musen, men fordi de også lot seg interessere av både Pokémon-kort og Beyblades var Diddl-byttingen stort sett forbeholdt oss jenter. 

3. Din overtalelsesevne ble for alvor utviklet under perioden som Diddl-samler. Tross alt måtte mor og far overbevises om at det var viktig å bruke HELE sparegrisen på nye Diddl-viskelær.

4. Skolesekken din veide et tonn, for selvfølgelig dro du daglig med deg hele samlingen av både viskelær, blyanter, duftepapir, brevark, servietter, poser og skriveblokker.

5. Alle skolebøkene dine var fulle av Diddl-tegninger, en kunst du flittig praktiserte for å få illustrasjonene så like som mulig. Heldigvis er det ikke akkurat et Mona Lisa-portrett det er snakk om - den hvite musen besto nemlig ikke av så veldig mange detaljer. Og viktigst av alt; det var veldig enkelt å tegne øynene!

6. Du kan fremdeles huske Pimboli! Den lille, brune bamsen som var helt usannsynlig søt, og som stjal hjertet ditt i like stor grad som Diddl selv.

7. Diddl-byttingen tok ikke slutt selv om friminuttet var over - hele SFO-tiden gikk nemlig også med til å finne ut hvor mange nye Diddl-ting du kunne sanke. Dagens skatter: Tre forskjellige Diddl-penner, et duftepapir med Diddl og Diddlina og fem (litt krøllete) servietter. Innafor! 

8. Du hadde Diddl med deg overalt. På skolesekken hang små Diddl-nøkkelringer, lunsjboksen var dekorert med Diddl-klistremerker og penalhuset (som også var Diddl) var fylt med Diddl-blyanter. I tillegg sov du blant en hel horde av myke kosebamser fra Diddl-universet.

Diddl-klistermerker
© Woman

9. Når du fikk tak i et sjeldent papir ble du lykkeligere enn du blir når en ny sesong av favorittserien din kommer på Netflix. Og like etter du kom i besittelse av det ekstremt dyrebare papiret ble det selvsagt trygt forseglet i en plastlomme.

10. Foreldrene dine var en smuule lei av at alt fra dagbok, penalhus og blyanter til håndklær, smykker og sengetøy var dekket av det hvite, lille musefjeset. Selv når dere spilte kort måtte de stirre Diddl i øynene!

11. Etterhvert som du ble eldre forsvant Diddl ut av livet ditt... Men når du tenker tilbake på din barndoms store besettelse, fylles du av gode minner - samtidig som du under deg litt over hvorfor du egentlig ble så hekta. 

Få det siste inne mote- og skjønnhetstips og nyheter om bloggere og kjendiser hver eneste uke! Meld deg på Stylistas nyhetsbrev.


Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold