© Annette Haga

Vinterens bucket list

10 ting vi vil gjøre denne vinteren – med god samvittighet.

19. januar 2018 av Charlotte Sørvald

Vinteren kan noen ganger virke fryktelig lang, men det er jo ikke noe problem så lenge vi finner på morsomme ting å gjøre. 

Prøv disse 10 tingene før våren og sommeren kommer for en liten (eller stor) energi-boost.

1. Sleepover med venninner

Planlegg en kveld med dine nærmeste chicas (eller chicos) og kjør på med en god gammeldags sleepover. Tenk så koselig a. 

Hva med å kombinere med litt hjemmespa? Prøv denne ansiktsmasken fra Maja Hattvang.

2. Netflix dag

Ikke bare én kveld, men en HEL dag (eller helst hel helg) med Netflix. UTEN dårlig samvittighet. Binge minst én serie du elsker. Kombiner gjerne denne med nummer 1 – sleepover!

Ps: Ikke glem å spise masse digg mat samtidig som du binger! 

Når du er lei av serien, eller bare trenger en pause – se én av disse klassikerne. 

3. Les en bokserie

Om det blir Harry Potter eller 50 Shades of Grey er opp til deg – bare les noe. Hva som helst!

Prøv en av disse motebøkene, hvis du syns en hel bokserie blir litt for mye. 

4. Kafé besøk

Hverdagen er travel, men prøv å få til ett kafébesøk med en venn i uken. Det trenger ikke å ta flere timer – bare en rask kaffe og litt "catch-up"!

5. Life is short - buy the bag

Før sommeren – kjøp noe du alltid har hatt lyst på. Det kan være alt fra en ny leppestift til den dyre vesken du alltid drømmer om.  

6. Hør på en ny Podcast

Det finnes SÅ mange kule podcasts der ute. Våre favoritter er "Monocycle" som er hostet av Man Repeller (Leandra Medine) og "Lady Lovin" med Jilly Hendrix, Greta Titelman, and Lo Bosworth.

7. Veldedighet

Gi bort noe til en veldedig organisasjon! Enten det er klær, penger eller noe helt annet, så føles det godt å gi til noen som ikke har så mye (eller ingenting).

En annen flott ting å gjøre i vinter for å hjelpe, er å donere blod!

8. Prøv en ny treningsform

Lei av den samme gamle gruppetimen? Prøv noe nytt da vel. Kanskje en dansetime, en ny type yoga eller kjendis-favoritten Core Balance? 

Vi ELSKER noe som heter LekFit. Det er danseinspirert trening med forskjellige øvelser "on demand" som du gjør når og hvor du vil. Den spreke Lauren Kleban fra Los Angeles står bak konseptet (som koster ca. 170-180 kr i mnd). Sjekk det ut her. 

9. Rydd i skapet

Ta en liten opprydning i klærne! Kanskje det er noe du aldri bruker, som du kan donere bort også. Du vil garantert føle deg bedre etter en liten skap-cleanse!

10. Planlegg drømmeturen

Det kan være i år, eller neste år. Uansett når du har lyst til å reise – begynn å planlegg. Det er så gøy å ha noe å glede seg til. 

For inspirasjon, sjekk Costumes tips til 10 drømmedestinasjoner. 

Hva nå? Planlegge sommerens bucket list!

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

NYHETSBREV