Konkurranse: Vinn goodiebag med lekre produkter

Konkurranse: Vinn goodiebag med lekre produkter

4. november 2013 av Stylista

Stylista, i samarbeid med Marc Jacobs og Knitwits Norway, deler ut en superfresh goodiebag til én heldig person! 

Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å like @stylistano på Instagram HER og på Facebook HER. Legg igjen en kommentar til oss med din mailadresse, enten under denne artikkelen eller på Instagram, og vips! så er du med i trekningen.

LYKKE TIL!

Vinner trekkes 19. november og vil bli kontaktet på mail. 

Om premien:

 

1 stk "Honey" edp spray, 50ml fra Marc Jacobs, verdi kr 595,-

honey marc jacobs parfume edp 50ml

honey mac jacobs parfyme boks flaske

Marc Jacobs - et unikum! Marc Jacobs er en stor del av ALT han setter sitt navn på og duftene er intet unntak. Hans lekre duftkolleksjon følger designet hans både i duft, forpakning og annonsering. Duft og mote går alltid hånd i hånd med og nyheten "Honey" er feminin og har inspirasjon fra catwalken. «En frisk nyhet inspirert av årets stripete motebilde»

Honey er: «en leken og elegant floral fylt med energi». Fruktige noter av pære kombineres med en bukett av feminine appelsinblomster, og avsluttes med en varm bunn av honning.

 

2 stk kule luer fra Knitwits Norway, verdi per stykk kr 349,- 

lue votter knitwits norway 

lue votter bjørn mus knitwits norway

Endelig er de populære ull-luene fra Knitwits kommet til Norge! Knitwits produserer de originale dyreluene som har blitt en trend blant kjendiser i USA og Canada.

Fairtrade-luene er håndlaget i Nepal og strikket i deilig og varm ull fra New Zealand. De går igjennom hele 12 steg fra til skreddersøm og etterbehandling for å skape et unikt uttrykk. En del av salgsinntekten går til veldedige prosjekt Knitwits har engasjert seg i.

Vi deler ut to luer til en heldig vinner.

 

Lik Stylista på Facebook // Lik Stylista på Instagram

NYHETSBREV